Suomi gangbang seksisivuja

Haaveenani on, että asuisin 10 miehen kanssa, jotka ottaisivat minua eri tilanteissa koko päivän. Yöksi ottaisin aina kaksi kaveria viereeni. Aamulla olisi varmaankin ruuhkaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minäkin haaveilen, että asuisin monen miehen kanssa. Ei tulisi puutetta munasta, varmaan saisi aina, kun haluttaa eli aina: Ikää on vaikka muillekin jakaa.

Minun vaimoa kiinnostaa seksi kerran kahdessa viikossa. Vaimoni on tosi kyltymätön, vein hänet naapurikaupunkiin tutun miehen luokse, joka lupasi jäjestää kunnon joukkopanon, ja olihan siellä jo pari miestä kun vein hänet, on kiva kuulla vaimolta montaako sai kun haen hänet.

Kuulostaapa juuri omalta haaveeltani. Unelmoin monesta miehestä jotka panisivat minua vuorotellen ja yhtäaikaa. Kaksi kalua sisälleni yhtäaikaa, oih se on suurin haaveeni ja unelmani. Pillu alkoi heti kostua kun ajattelenkin. Miehet panisivat koko päivän minua, saisin niin paljon munaa kuin ikinä jaksaisin.

Isot kyrvät vain vaihtuisivat sisälläni ja pumppaisivat pilluani loputtomasti. Pari kivannäköistä rentoa herkkua kyllä riittäis mulle. Kaks ei kyllä mahdu yhtä aikaa, mutta vois kai sitä sen verran vuorotella: Vastaa alkuperäiseen viestiin Gangbang Jostain tuli pari päivää sitten fantasia, että saisi monta miestä, kunnolla kovaa kalua.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Kaksi vapaaehtoista ilmoittautui melkein yhtä aikaa. Yksi kuitenkin kerrallaan, sanoin. Ja pojat sopivat järjestyksen. Vajaan tunnin aikana neljä pojista oli käynyt naimassa vaimoani, mutta yksi meni teltaansa, eikä suostunut.

Istuimme matkailuautossa kaikki muut ja tarjosin pojille juotavaa, Vaimoni oli vieläkin ilman alushousuja ja kyllä sen näköinen, että naitu oli. Kysyin miksi yksi kaveri ei tullut? Ja pojat sanoivat, ettei se kehdannut, kun sillä on niin pieni, ja hymyilivät. Vaimoni oli aikalailla humalassa ja sanoi, että hän käy teltalla katsomassa kaveria. Me muut jäimme autoon istuskelemaan. Vartin päästä vaimoni tuli takaisin ja hymyili.

Pojat tekivät lähtöä teltalleen, kun vielä kysäisin halusiko joku teistä vielä otta uusiksi? Kait sitä vois, jos se sopii, sanoi ensimmäisenä käynyt kaveri. Joo sopii, mutta minä katselen vierestä, sanoin.

Vaimoni hymyili ja meni sängylle levittäen jalkansa. Ja siinä tämä rohkein tyyppi nai vaimoani, vaikka katselin vierestä, ei paljoa ujostellut. Kun kaikki oli ohitse, menin vaimoni viereen vuoteelle ja olin juuri suutelemassa häntä, kun haistoin sperman hajun.

Oletko sä ottanut joltakin suihin, kysyin. Vaimo nauroi ja sanoi että " Sen pikkukikkelin siellä teltassa, oli muuten sellainen miniporkkanan kokoinen " "Ja mulle sattui toinenkin juttu, kahdella viimeisellä kaverilla ei ollut kumeja koeta vaikka " Ja hän ohjasi sormeni pilluunsa.

Ja minkäs sille sitten voi, liukkailla sai naida ja haistella spermanhajuisia hönkäyksiä. Noissa Caravaanariporukoissa tapahtuu kaikenlaista. Yleensä naidaan naapurin boksin vaimoa, mutta miksei näinkin? Alokas tj Mä olen nainut tuollaista caravaanari pariskunnan vaimoa auton takaosassa, kun isäntä ajoi.

Itse pyysivät, enkä kehdannut kieltäytyä, kun olin liftillä saanut kyydin Rovaniemeltä Iisalmeen. Estotonta jengiä ainakin nämä olivat. Kunpa oma vaimonikin suostuisi tuollaiseen. Olen kovasti kysellyt ja ehdotellut, mutta ei ole kiinnostunut.

Niinhän se tahtoo olla alkuun, haluja kyllä olisi, mutta rohkeus puuttuu, tai sitten on estoja seksin suhteen. Minä ehdottelin vaimolleni pitkään, aina sopivassa tilanteessa. Toista vuotta siihen meni ja sitten hän viimein suostui, mutta" vain tämän yhden kerran" oli ehdoton vaatimus häneltä. Ja kuinkans kävikään, tuo mukava nuorimies sai tulla toistekin ja siihen hävisivät estot. No tuo kaveri sitten häipyi kuvioista jossakin vaiheessa, noin parin kuukauden päästä.

Mutta sittenpä piti löytää toinen tilalle. Ja niitä on sitten ollut aina silloin tällöin jo kymmenkunta vuotta. Niin muuttuu naisen mieli teot. Lopun voitte arvata Pari viikkoa sitten olimme tanssipaikalla kavereiden kanssa.

Siiten mentiin katsomaan ihan lavan viereen soittajia. Nainen otti alushuosunsa jalastaan ja viskasi ne lavalle. Ja kysyi vieläkö saisi luvan, vai haluanko lähteä hänen matkailuautoonsa. Ja siitä paikasta lähdettiin. Olin nuorempana matkahommissa ja kesäisin otin usein asuntovaunun mukaan. Vaimo siellä hoiteli vaunua ja minä painoin hommissa. Eräänä päivä emme saaneet osatoimitusta ajoissa ja saimme sen ja seuraavan päivän vapaaksi.

Camping-alueella oli myös muita reppureita ja kun istuimme vaimon kanssa avoimessa etuteltassa olusilla, kolme asentaa eräästä toisesta firmasta asteli ohi. Olivat vähän ottaneet ja tarjoiivat meillekin taskupullosta. Vaimoni ei kieltäytynyt juomasta kuten enitsekään. Ei siinä kauan mennyt kun kaikki oltii jo vähän huppelissa. Miehet olivat koko ajan laittaneet tumaa tarinaa vaimolle jaohon vaimo tekohäveliäänä kikatteli.

Kun vaimo nousi hakeakseen lisää juomaa vaunusta, yksi miehistä nykäisi hänet syliinsä. Voi sitä vaimon ilmettä! Niin hyvillään, kun vieraat kädet kourivat rintoja. Vaimo vilkaisi minuun päin ja kun nyökkäsin, silloin se alkoi Emäntä pyöritteli pyllyään miehen sylissä ja kun äijä ehdotti suoraan panoa, vaimo kikatteli, että pitää minulta kysyä Minä kännissä päin yhdyin sanoen, ttä siitäs vaan.

Suomi gangbang seksisivuja

Nyt Juhannuksena, vaimoani pani minä ja kaksi vierasta miestä. Vaimoni puki ylleen parhaat sukkanauhansa, stringinsä, rintsikkansa ja kukkamekkonsa. Lähdettiin tansseihin ja sieltä nuo kundit tuli meidän mukana mökille. Ensimmäisen miehen pannessa, vaimoni jaksoi olla hyvinkin aktiivinen ja hääräsi sängyssä kuin mieletön, Toisen miehen ja minun naidessani, vaimoni etupäässä keskittyi saamaan omaa orkkuaan joko selällään tai peppu pystyssä.

Olihan se kiimaista katseltavaa ja kuultavaa nähdä, kun mies laukeaa vaimooni ja heti perään toinen jatkaa. Oli siinä vaimonikin orgasmin kourissa melkosen pitkiä aikoja Uudestaan otetaan, se on varma! No ei nyt paremmaksi pistää ole. Mutta mikään ei ole kiihottavampaa kuin oman miehen silittelyt samalla kun saa vierasta. Mieheni mielestä kaiken kruunaa se, kun katson häntä silmiin samalla kun vieras tyhjenee voimalla pilluuni.

Samoin minäkin sain vieralta mieheltä jussina ja onpas tosi kiihottavaa.. Kiva kuulla Hellun ja Millan kommentit. Ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä vaimoni ainakin nautti tuosta Juhannuksen kokeilustamme. Vieläkin muistan hänen ilmeensä ja huutonsa, kun hän sai orkkuaan, mies tyhjentää takaa palliensä sisällön hänen pilluunsa, vetää kullinsa ulos, vaimoni vavanhtelee ja inisee ja toinen kundi työntää kivikovan heti sisään ja tavoittelee pohjaa.

Vaimoni parahtaa hamuaa peittoa käsiinsä ja huutaa: Rintsikat hiessä, sukat spermassa Aviomies myöskin , olen itse saanut olla mukana kun vaimoani Olimme etelän matkalla ja siellä vaimoni suostui sessioon vieraan miehen kanssa. Ihana kokemus en ikinä unohda niitä kiiman huudahduksia! Aviomies 2 , Itse nostin vieraan miehen lauetessa sisääni jalat ristiin hänen selkänsä päälle Kyllä se orgasmin pitkittyminen on kimppaseksissä parasta Kyllä se järjen käyttö näkyy olevan olematonta.

Mietä oli kerran poikia kaheksan saunailtaa viettämässä. Yhellä oli vaimo mukana, tai oikeastaan toi ukkonsa saunailtaan ja jäi sitte loppujen lopuksi itsekki istumaan iltaa. Juotiin ja päihdyttiin, kaikki. Ja niihän siinä kävi että puheet meni aika härskiksi ja lopulta illasta tuli naiselle joukkopano. Oma mies oli mukana, ensimmäiseksi tais naipassa. Sitä jatku koko yön ja aamulla vielä virkeimmät kävi päästelemässä loputki paineet. Olihan se näky kyllä yöllä kun välissä käytettiin naista saunassa pesulla ja eikö uusi mies tai parikin kehiin.

Noo, erohan siitä tais lopulta kuitenki tulla heille jonkin ajan päästä. Aika reipas tyttö oot ollu, tuossa on kyl jotain hienoa, nuorelle tytölle kunnolla nautintoa Missä törmäsit noin isoon miesporukkaan?

Vai oliko jotenki etukäteen järjestetty gangbang? Tanssilattian kautta ravintolan invawc: Miehellä tuntui kestävän tajuttoman kauan laukeaminen. Pöytäseurueessani ihmettelivät missä minä olin ollut. Sanoin syyksi huonoa oloa siksi jouduin käymään ulkosalla. Panokaverin pöytäseurue, viisi miestä, tanssitti ja vonkasi minua loppuillan, tarjoutuivat vuorottelemaan. Jälkeen päin on hieman kaduttanut kun jäi kokematta.

Jos oikeat miehet hommaan löytyvät, niin itse vastaan tuohon: Helpommin menisi olla katsomassa, kun naistani nai viisi kuin joku yksinäinen. En ole mustis luonnoltani, mutta jo kiihottavuudeltaan tuo olisi paljon enemmän.

Variaatioita olisi helpompi luoda ja tarvittaessa olisi miesvalikoimaa naiselleni kanssani kimppailuun. Ja miksi ei nainen saisi nauttia moisesta edes kerran elämässään. Seksikumppaneiden historia ei ole mikään suuri.. Eiköhän asenenne ja innokkuus riittäisi Kumpi on tärkeämpi tässä asiassa asenne vai ulkonäkö?? Jos puhuisin itsestäni, myös viimeksimainittu kriteeri täyttyisi varmasti..

Enkä tietenkään tuomitsisi miestä, joka vastaavaa olisi kokenut. Vaikka en itse uskaltaisikaan toteuttaa omaa fantasiaani. Mielestäni asenne on tärkein! Omissa kokemuksissani olen aina aluksi jännittänyt yms. Minun mielestäni sinun kokemustesi lukumäärä kertoo myös itsensä kanssa sinut-luonteesta, eikä mistään ns.

Sala-aikaa, mutta ei tällaisia kokemuksia elämässä liikaa ole Omissa jutuissani olen monasti ensin tavannut naisen ja usein olemme ottaneet koe-erän ihan vaan kahdestaan, jolloin olemme olleet varmoja kemioiden sopivuudesta. Sitten muu porukka useimmiten naisen aviomies mukaan seuraavaan tapaamiseen. Mene paikkaan jossa on koolla paljon ihan tavallisia ihmisiä, tavaratalo, kauppahalli, tms.

Kuvittele sitten viittä lähimpänä sinua olevaa suurinpiirtein ikäistäsi miestä kanssasi samaan sänkyyn. Näet varmasti heissä piirteitä joita inhoat, kaljamahaa, kaljuutta, epäsiisteyttä, mitä missäkin. Huomaat varmaan miten fantasiasi saa arkisemman tunnun, kuvitellut kumppanisi saavat näet oikeat ihmiskasvot itselleen. Toista tätä ihmisten keskellä, ja vertaile oloasi yksin tapahtuvaan fantasiointiin. Tajuat varmaan jutun idean. Jos et, tulet luultavasti pettymään kerta toisensa jälkeen, todellisuuden iskiessä tajuntaasi, läpi fantasioiden haavemaailman.

Vaikka olenkin mies ja kenties juuri sen vuoksi, en ole koskaan ymmärtänyt sitä kuviota jossa miehet nousevat panomiehiksi ja naisista tehdään huoria, jos he lähtevät kokeilemaan jotain normiseksin ulkopuoleta — kuten esim.

Fakta on että yksi mies hädin tuskin pystyy pitämään tyytyväisenä ja tarjoamaan hyvää seksiä edes yhdelle naiselle, mutta nainen pystyy hoitamaan vaivattomasti useammankin miehen kerrallaan. Joskin voimille se varmasti ottaa. Itse olen tullut siihen johtopäätökseen että miehet jotka tuomitsevat aktiivisen naisen, ovat itse sangen epävarmoja omasta libidostaan ja seksuaalisuudestaan, joten he lähtevät korostamaan omaa miehuuttaan painamalla naista mahdollisimman alas.

Puntaroi ja pohdiskele, sillä kokemus saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella syvältä — toinen äärilaita on paras kokemus elämässäsi. Kuten aiemmassa viestissäni kerroin, tapasimme vaimon kanssa harrastaa ryhmäjuttuja ja hän ainakin nautti niistä suuresti — silloin kun meillä oli kolmantena hyvä ja mieluisa kaveri. Pari heikompaakin kokemusta osui kohdalle, mutta heidän kanssa hommaa ei koskaan uusittu.

Olen ollut apumiehenä myös muille pariskunnille ja kun luottamus ja yhteisymmärrys on saavutettu, ovat aktit olleet kerrassaan mahtavia. Kyse on oikeasta kombinaatiosta ja luottamuksesta. En koskaan lähtisi parin kanssa touhuamaan ellen olisi varma parin olevan täysin sinut asian kanssa ja että mustasukkaisuutta ei tule esiintymään. Kuinka sinun kannattaisi edistyä asiassa? Kertomasi mukaan olet sinkku, joten mikä sinua estää hankkimasta paria luotettavaa "fuck buddya" — kaveria jonka kanssa harrastat seksiä ilman sitoutumista.

Keskustele aiheesta heidän kanssa ja jos valo näyttää vihreältä, esittele heidät toisilleen ja ehkä se saattaisi lähteä siitä. Heillä saattaa hyvinkin olla pari luotettavaa kaveria joiden kanssa voitte luoda sen ultimate gang bangin josta uneksit — viikonloppu risteillen tai hotellissa nauttien useamman miehen suosiosta.

Hyvien miesten kanssa tulet varmasti nauttimaan saamastasi huomiosta. Plussaa tulisi sitten siitä että uskaltaisi kertoa asiasta avoimesti. Mitäs se kelleen kuuluu mitä sinkkuna puuhailee ; jos joskus aijot kertoa niin se varmaan jakaa niihin että adjöö ja niihin jolla lahkeessa väpäjää. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Vielä hiukan toisin 2. Kävin muutaman kerran erään avioparin luona ns. Rouva oli selvästi aloitteentekijä ja pukeutui aina hyvin kiihottavasti. Sitten sain s-postiviestin, että rouva halusi yhteen hotelliin peräkkäin kaikki "rakastajansa". Mukana oli kuvia, ja sain ilmoittaa, millaisessa asussa haluan panna häntä.

Kaiken piti käydä nopeasti ja minun olla hyvissä ajoin paikalla kännykkä päällä. Aulassa ja baarissa istui kaikenlaisia ihmisiä. Kun jonkun kännykkä soi ja mies lähti yläkerroksiin, ajattelin että ehkä minä olen seuraava. Aikanaan soi minunkin kännykkäni.

Hotellihuoneen ovella aviomies ohjasi minut sisälle ja seurasi vieressä, kun panin kiimaista ja toivomukseni mukaan pukeutunutta rouvaa. Tuskin ehdin laueta, kun minua jo hätistettiin ulos, että seuraava pääseen pukille. Hassu kokemus mutta ikimuistoinen. Jäin baariin vielä katselemaan kännykkämiehiä. Mua kiihottaa sekin, et muut katselee ja odottaa vuoroaan, kun e muuta nai mua Niin ei kyllä ole tuo yllä oleva viesti minun, aloittaneen Voi ottaa koville katsella vierestä, kun vaimoa pannaan, mutta vielä kovemmalle ottaa, kun tietää vaimoa pantavan muttei pääse katsomaan.

Olimme sen verran hyviä tuttuja parin poikakaverini kanssa, että saunoimme nelistään vaimoni neljäntenä. Kerran sitten luiskahti niin, että pojat panivat vaimoani ja minä katselin. Se toistui muutaman kerran ja kaikki oli hyvin eikä mustasukkaisuudesta ollut tietoakaan.

Runkkasin siinä vieressä loppuun asti. Yhtenä iltapäivänä vaimo soitti, että lähtee poikien luo sekstailemaan ja tulee vasta illalla kotiin. Vaimo on työtön, joten aikaa on kaikenlaiseen. Oli kyllä aika erikoinen olo siihen asti, kunnes vaimo tuli kotiin ja kertoi kaikesta tehdystä. En oikein tiennyt, pitäisikö olla suuttunut vai kiihottunut, kun toisaalta oli suostunut saunaillan touhuihinkin. Tämä on nyt toistunut muutaman kerran.

Meillä ollessaan pojat eivät ole puhuneet mitään tästä, mutta tietävät vaimoni kertoneen kaiken minulle. Jollakin tavalla se vaan on niin kiihottavaa, että toivon kaiken jatkuvan, ja välillä suorastaan odotan vaimon puhelinsoittoja, mutta toisaalta koen sen jotenkin pettämiseksi. Jos seurustelisin, haluaisin, että mieheni tulisi mukaan. Ja jos valitsee oudot tähän nautintoon, olisi turvallisempaa, että mies olisi mukana..

Minä haluaisin mennä mukaan ilman muuta, sillä haluaisin olla yksi niistä aktiivimiehistä. Samoin olen valmis yleensä kokemaan tuon gangbangin kerran elämässäni tuossa muodossa, sillä kun se onnistuu, niin uskon siinä olevan kaikille muisteltavaa pitkäksi ajaksi. Aikoinaan olin vähällä jäädä koukkuun erilaisiin kokeiluihin, sillä ne kiihottivat itseäni ja pikkuveitikkaani varsin kovasti myös jälkeenpäin Tsemppiä sinulle, ketjun aloittaja, uskon sinun nauttivan!!

Olisin kulli pystyssä menossa, mutta en voi lähteä töistä, kuten ne kaksi muuta. Toisaalta siinä on sitten myös tämän kummallisuuden viehätys; tiedän miten kaikki tapahtuu ja näen mielessäni sen ja tutut paikat, mutta en voi osallistua. Kun vielä löytäisin jonkun joka haluaisi tulla kimppaan mukaan ja johon voisi tutustua ennen nautiskelupäivää. Haaveeni piti toteuttaa exän kanssa, silloin en olisi jänistänytkään ollenkaan, mut nyt arveluttaa kun ihan yksin ja muut vieraita Eräs daami, jolla oli vastaava fantasia kuin sinulla, oli hoitanut turva-asiat seuraavasti: Olimme tutustuneet alkujaan verkon kautta, hänen jättämän ilmoituksen perusteella.

Tapasimme ensin muutamia kertoja yleisillä paikoilla — kävimme kahvilla ja viinilasillisella yms. Tarkoituksena oli että olisin järjestänyt hänelle yön kahden miehen kanssa, mutta kuitenkin päädyimme kokeilemaan ensin kahden. Aamulla mennessämme hotellin aamiaiselle, hän lähetti exälleen tekstiviestin jossa kertoi kaiken olevan kunnossa.

Sitten hän kertoi minulle että hän oli ottanut selvää minusta kaiken mahdollisin ja oli luovuttanut kirjekuoren exälleen joka olisi pitänyt toimittaa poliisille, jos hänestä ei olisi kuulunut mitään. Tutustu kandidaatteihisi kunnolla ja pidä siitäkin huolimatta joku ulkopuolinen taho tietoisena. Ehdottaisin, että kokeilisit kaikkien halukkaiden miesten kanssa ensin kahdestaan ja sitten miettisit, onko tästä porukasta kemioineen yhteisjengiksi. Ajattelisin tuon turvamiehen roolin olevan ennen muuta henkisen turvamiehen, sillä kohdatessasi jokaisen halukkaan vuorotellen, uskoisin sinulle selviävän halukkaiden luonnetta aika paljon.

Samalla me miehet emme jännnittäisi kykyjemme vuoksi. Itse olisin halukas olemaan mukana. Toiset vaan on suvaitsevaisempia ja toiset ei hyväksy välttämättä ollenkaan. Itse kyllä fantasioin vaimoni hoitelemisesta kaverin kera, tai miksei isommallakin porukalla mutta en ole kehdannut ehdottaa muuta kun korkeintaan leikillään.

Mietityttää vaan millanen morkkis tommosesta hommasta jää. Vastaa alkuperäiseen viestiin gang bang sinkkunaiselle Mitä mieltä olette miehet??? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Lopulta äijä tuli ulos ja sano muijan haluavan lisää Toivon vain, että käytät järkeäsi ja huomioit riskit. Olimme sen verran hyviä tuttuja parin poikakaverini kanssa, että saunoimme nelistään vaimoni neljäntenä. No itse en kyllä kokisi asiaa mitenkään kiihottavana, vaan vähän outona. Mukana oli kuvia, ja sain ilmoittaa, millaisessa asussa haluan panna häntä.

Suomi gangbang seksisivuja